Micsoda Nő! Micsoda arcok...

 
 

... és MICSODA NŐK vagyunk mi mindannyian! De vajon tisztában vagyunk -e a bennünk élő női minőségekkel? Használjuk -e, kihasználjuk -e mindazt a lehetőséget, tudást, amit fogantatásunk pillanatától  részünk? Tudunk -e a mai világban nőként működni, tudunk -e nőként JÓL működni?

 

Ezekre a kérdésekre is megkeressük a válaszokat, mert nővé válni folyamat. Nem elég annak születni, folytonos tanulás ez is. Tarts velünk Te is az úton, ezen a tíz alkalmas kiscsoportos önfelfedezésen. Éld meg Te is, a benned létező csodát! 

 
2015. NOVEMBER 20-ÁN, PÉNTEKEN 18 ÓRÁTÓL

 

Induljunk el együtt a lélek belső képeit használva, tapasztald meg újra a magzati létet, ismerd meg a bolygók születésedkor fennálló égi rendjét, és az általuk hordozott szimbolikát. Használd ki a pszichodráma lehetőségeit, hogy kívülről is ráláss végre önmagadra. 

 

Fedezzük fel együtt a bennünk élő mitologikus istennőket, hogy megérthessük a harmonikus párkapcsolat rendjét, hogy a tapasztalásokon keresztül eljuthassunk önmagunkban Sophiához, a tündöklő lányhoz, az égi asszonyhoz, megértve a NŐ valódi célját, önmagunk lényegét.

 
 
"Novemberben sokat meríthetünk a lelkünkben megélt élményekből. A férfi-nő minőségek és kapcsolatok rendezése, javítgatása van terítéken, spirituális érdeklődésünk is fokozódik. Hó közepén a titkok és lelki működések felfedezése, a belső megvilágosodás aktuális. 20-21-én minőségében alakíthatjuk át párkapcsolati mintáinkat, női minőséggel való viszonyunkat. Hó végére tetőződik a Szaturnusz és a Neptunusz fényszöge, amely most újabb kaput nyit számunkra. Ennek kulcsa egyik oldalon a bölcsességre és igazságosságra való törekvés („legyen meg a te akaratod”), másikon pedig a leges legmélyebbre rejtett dolgok tisztázása, felszabadítása – legyen ez egy régi fájdalom, sérelem elengedése, vagy szabadulás a szebb jövő érdekében. Az álmok valóra válhatnak, ha kellően ismerjük önmagunkat és azt, mire vállalkoztunk jelen életünkben, ha nem ragaszkodunk feltétlenül ahhoz, hogy a dolgok az általunk kitalált menetrend szerint alakuljanak." (Zentai Anna, asztrozófus)
 
 
 

Jellege:                női önismereti csoport

Gyakorisága:      kéthetente pénteken, 18 órától 21 óráig

Időtartama:        10 alkalom

Díja:                     1.000 Ft. /óra/fő, (3.000 Ft./alkalom/fő)

Létszám:             a csoport minimum 6, maximum 10 fővel indul

Helyszín:            NAPSZIKRA Stúdió, 1063 Budapest, Bajnok utca 1.

 
 

Csoportvezetők:

Hoffmann Éva                        Pálvölgyi Krisztina

pszichodráma vezető           transzperszonális pszichológus

+36 30 945 59 43                   +36 30 39 70 725

 

Jelentkezni november 18-ig a csoportvezetőknél telefonon, a  micsodanok2015@gmail.com  e-mail címen, vagy a lenti űrlap kitöltésével lehet.

 

MICSODA NŐK!

Jelentkezem a női önismereti csoportba