Autogén tréning

Relaxációs, vizualizációs terápia, ami segít a testi és a lelki működések szabályozásában. Segítségével képessé válunk néhány perc alatt olyan nyugalmi (fizikai és érzelmi) állapot létrehozására, ami megteremti a vegetatív idegrendszer egyensúlyát. A tanulás időszakában elengedhetetlen a rendszeres gyakorlás (erre utal a tréning elnevezés), amely során az agy kondicionálása révén bárki számára megtanulható elmefejlesztő és stresszkezelő módszer birtokába jutunk.
A későbbi rendszeres használat jótékony hatása az élet számos területén megmutatkozik. Képessé válunk a mindennapi feszültségek kezelésére, javul a koncentráció, a memória. A tanultakat hasznosíthatjuk a mindennapi életben, a tanulásban, és a munkában egyaránt.

Megtanuljuk az elme lecsendesítését, a befelé figyelést, képessé válunk a saját belső hangunk (amit megérzésnek, intuíciónak nevezünk) megértésére. Egyre nagyobb önismeretre teszünk szert általa. Nő a fizikai és a mentális tudatosság szintje, beindulnak a test saját önszabályozó, öngyógyító mechanizmusai, ellenállóbbakká válunk a betegségekkel és a stresszhatásokkal szemben.

 

Jellege:            egyéni  és kiscsoportos (min. 5, max. 8 fő) terápia

Gyakorisága:   heti egy alkalom javasolt

Időtartama:        10 alkalom                    

 

A csoportok az előre meghirdetett időpontokban (melyekről az események menüpontban kaphat felvilágosítást), illetve igény szerint indulnak. A jelentkezés feltétele minden esetben a 10 alkalomra szóló elköteleződés vállalása, illetve a részvételi díj 50 %-ának egyösszegű befizetése a meghatározott időpontig.